Bli med på dykking i den vakre Søgne skjærgården. Fang din egen middag og lær å forberede og lage et fantastisk måltid fra dagens fangst!

Ankomst på onsdag: for tidlig ankomst dykkere er det mulig å dykke fra house reef.

Torsdag 2 dykk: Første dykk lar oss begynne å samle krabber, mens jeg vil være glad for å fikse en deilig pasta “al nero di seppia” følge av en perfekt italiensk caffe mocca.
Det andre dykket vi skal samle inn noen kamskjell, veldig viktig for det første arrangementsmøtet på pontongen, hvor jeg skal vise hvordan å åpne, rense dem og selvfølgelig vil vi lage dem sammen etter en Ocean-oppskrift. (Forresten, vi spiser dem!)
Middag i din egen bolig.

Fredag 2 dykk: Første dykk krabber og noen seaweed som jeg vil vise deg typen vi må samle.
Lunsj: Mozzarella hjemmelaget av den lokale ostebutikken som drives av en italiensk venn, følger med hvitløkbrød. Andre dykk: Et veggdyk og samle litt muslingeskampskjell. Når vi kommer til pontonen, begynner vi med blåskjellhendelse, hvordan du rengjør dem, koker dem og selvfølgelig spiser vi dem! Middag: vil følge med en født brann og spise “reke”, reker, norsk tradisjon alltid god bruk om sommeren!

Lørdag 2 dykk: som vanlig, og vi vil samle litt god sjømat.
Mellom dykkene vil vi fiske litt makrell, og vi vil lage mat og spise på arrangementet.
Middag sjømatbuffé som er inkludert, på restaurant på feriestedet (drikkevarer ikke inkludert)

Søndag: Avreisedag

Pris: 5.800 Nkr.

FOR INFORMASJON OG BESTILLING